آشنایی با شبکه اینترنتی

۴ مطلب در آبان ۱۳۹۵ ثبت شده است

۰۴
آبان


دانلود فایل اموزشی ترفندهای بازاریابی دراینستاگرام


                                    

                                     دانلود   

پسورد123456

  • marzieh khansari
۰۴
آبان

Image resultاینفوگرافیک چیست؟

احتمالاً این جمله را بارها شنیده‌اید که «ارزش یک تصویر بیش از هزار کلمه است». اساساً این جمله بیانگر ارزش و کارایی ارتباط تصویری (visual communication) است. حقیقت آن است که بیشترین دریافت ما از محیط پیرامونمان بهوسیله قوه بینایی صورت می‌گیرد و مغز ما علاقه زیادی به تجزیه‌وتحلیل اطلاعات به‌صورت تصویری دارد؛ بر همین اساس اگر اطلاع‌رسانی و انتقال پیام به کمک تصویر صورت پذیرد، اثرگذاری و مدت ماندگاری آن در ذهن مخاطب بیشتر خواهد بود. اینجاست که اینفوگرافیک‌ها به کمک ما می‌آیند.

اینفوگرافیک‌ها نمایشگران تصویری اطلاعات و داده‌ها هستند که
هدف آن‌ها ارائه سریع و ساده اطلاعات پیچیده است.

به بیان ساده‌تر، اینفوگرافیک‌ها به کمک عناصر بصری نظیر عکس، نمودار، نقشه، دیاگرام و … سعی می‌کنند تا مجموعه‌ای از داده‌ها و اطلاعات پیچیده را به‌گونه‌ای به تصویر درآوردند که پیام به شیوه‌ای سریع و قابل‌فهم به مخاطب منتقل شود

واژه‌شناسی

واژه اینفوگرافیک (infographic) کوتاه شده عبارت information graphic است که فرهنگستان زبان و ادب فارسی «اطلاع‌نگاشت» را برای معادل فارسی آن برگزیده است. البته ممکن است عباراتی چون گرافیک اطلاع‌رسان، داده نما، اینفوگرافی، اینفوگراف و … در سایر رسانه‌ها دیده شود.
دیداری‌سازی داده‌ها یا Data visualization از دیگر عباراتی است که اغلب در کنار اینفوگرافیک‌ها به‌کاربرده می‌شود. دیداری‌سازی داده‌ها در حقیقت به تصویر درآوردن داده‌ها و مقادیر اندازه‌گیری شده عددی با استفاده از نقشه‌ها، سلسله‌مراتب، شبکه‌ها سری‌های زمانی و انواع نمودارها است.


انواع اینفوگرافیک

اینفوگرافیک ها بر اساس شیوه پیاده سازی به چهار دسته اصلی طبقه بندی می‌شوند: ایستا (Static)، پویا (Dynamic)، تعاملی (Interactive) و فیزیکی (Physical).

اینفوگرافیک فیزیکی

اطلاعات در قالب یک حجم یا ماکت سهبعدی نشان داده میشود.

اینفوگرافیک تعاملی

  • marzieh khansari
۰۴
آبان

Banker - در میان کلاهبرداری های رایج که روز به روز با پیشرفت علم پیچیده تر می شود بتازگی فهرستی از انواع شگردها منتشر شده است که براساس جرم های صورت گرفته در میان کلاهبرداران به عنوان روش های محبوب شناخته شده است.

به گزارش بنکر (Banker)، روانشناسان معتقدند که کلاهبرداران نسبت به مجرمان عادی از بهره هوشی بالاتری برخوردارند. آنها با هوش خود و طراحی روش های غیرمتداول دست به کلاهبرداری می زنند. حال با 8 روش متداول این کلاهبرداری آشنا شوید.

کلاهبرداری اینترنتی: این جرم در میان کلاهبرداران از محبوبیت خاصی برخوردار است. مجرمان با جعل نام در ایمیل ها و ثبت دامنه های تجارتی غیرواقعی از مردم کلاهبرداری می کنند. این جرم از آشناترین جرم های موجود در میان سایر جرایم است.

  • marzieh khansari
۰۴
آبان

بسیاری از کاربران اینترنت با واژه "Phishing" آشنا هستند اما اکثر آنها از عملکرد حملات فیشینگ و روش های شناسایی آن مطلع نیستند.

 

فیشینگ چیست؟

 

فیشینگ یکی از رایج ترین روش های کلاهبرداری در بین هکرها و مجرمان سایبری است که اکثر حملات آن به منظور سرقت شناسه های کاربری، گذرواژه ها و در موارد حرفه ای تر سرقت اطلاعات بانکی کاربران در فضای اینترنت انجام می گیرد. سرقت اطلاعات محرمانه به کمک فیشینگ همیشه با ارسال ایمیل های اسپم صورت می گیرد بنابراین به این نوع حملات نیز "ایمیل های فیشینگ" هم گفته می شود.

 

ایمیل های فیشینگ در اکثر مواقع با ایمیل هایی که از منابع مطمئن مثل بانک ها، شرکت های معتبر ارسال می شود سروکار دارند اما در عین حال به منظور سرقت اطلاعات محرمانه کاربران هدف گذاری می شوند.

 

  • marzieh khansari